Wednesday, September 16, 2015

TUDUNG AIDIJUMA GIVEAWAY by ANIES










Tudung!Tudung!Tudung!
Masalah betul!

Kenapa??
Yalah,setiap kali nak keluar,aku mesti bingung seketika.Pasti resah gelisah tak semena.
Maklumlah,otak penat fikirkan gaya tudung untuk keluar seharian.
Semua mempunyai masalah yang sama,atau aku sorang je? Hehe
Maklumlah...sekrang ni dah macam2 fesyen tudung aku tengok.Rambang mata dibuatnya kan?


Cari punya cari.Tudung apa yang sesuai untuk digayakan.
Bawal kah?Tenggiri? eh?

Bila dah grab satu tudung,mula pikirkan gaya apa pulak...
Haish.susahnya!


Cuba pakai shawl,tapi rasa macam tak kena je...

Lastly,i ended myself watching tutorial yang gempak2 sikit.
konon nak bergaya kalah Kak Jemah jiran sebelah rumah.
Kalah Hana Tajima dan Yuna!Tengok macam senang,Belit sini sikit,pusing sana sikit..

Puas cermin tengok muka aku yang senget ni.Kejap pusing tudung ke sini,sekejap kesana,
pusing kapla dibuatnya.Ambil masa lebih satu jam pulak tu!
Belit punya belit,cucuk sana..cucuk sini

Bila dah siap?Cenggini la..
Rupa kalah mak lampir! huhuhuh~~





Memang tak puas hati!Sia-sia mengadap cermin,posing 24 jam kalah model tak berbayar...haishh

Tapi!
Usaha perlu diteruskan!Mesti pakai tudung yang meletop2!
fighting!



so here ...some of the result!



BAWAL

Masa ni pun pakai cincai je.....konon kata nak bergaya bagai...hehehe
Jadi tak??

SHAWL
Ni gaya shawl simple2 je~


So kepada u guys,selamat maju jaya dalam misi mencari tudung yang sesuai dan gaya yang style.
All the best!

Bunga seroja bunga kasturi,
Esok2 datang la lagi.










2 comments:

Khai♥Rin : anies said...

assalamualaikum....
alhamdulillah...
terima kasih krn sudi support & join...
insya allah ada rezeki pasti tak ke mana ;-)

p/s senyum2 sy baca entry ni

CikLa Shahril said...

Good luck. Singgah dari segmen yg sama

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html